pl. Wolności 10, 97-400 Bełchatów
pracownianitka1@gmail.com

Pomysły na zajęcia z dziećmi – gra w rysowanie cz.2

Mamy dla Was kolejne propozycje do gry w rysowanie. Wiemy, że nasz pomysł bardzo się Wam spodobał. Dlatego udostępniamy kolejne 3 darmowe instrukcje do pobrania w pdf.

Jeżeli chcecie zamówić więcej oryginalnych instrukcji napiszcie do nas e-maila na adres biuro@fundacjanitka.pl

Inne darmowe instrukcje do grania znajdziecie w poprzednim artykule.

Dzisiejsze pomysły poniżej. Barwcie się dobrze.

Jak grać w rysowanie?

Życzymy miłej zabawy 🙂

W ofercie naszego sklepu internetowego z rękodziełem znajdziecie również wiele innych ciekawych i kreatywnych materiałów edukacyjnych i plastycznych np. odlewy gipsowe różnych figurek do malowania. Dostarczą one niezapomnianych wrażeń oraz umiejętności. Jeśli chcesz urządzić wyjątkowe urodziny dziecka warto rozważyć piniaty urodzinowe w różnych kształtach i pomysłach dla chłopca i dziewczynki.

Co jeszcze znajdziesz w sklepie Pracowni Nitka?

W naszej ofercie znajdziesz także wiele innego ciekawego rękodzieła np. ceramika, broszki czy inne rękodzieło na prezent. Poznaj nasze ręcznie robione produkty, które świetnie sprawdzą się podczas gier, zabaw i edukacji z dziećmi. Na co dzień i na urodziny.