Fotobudka Bełchatów

Fotobudka Bełchatów wynajem

Fotobudka Bełchatów – wynajem

Nowość w Pracowni Nitka! Możesz u nas wynająć fotobudkę wraz z obsługą na wesele, przyjęcie, urodziny,  imprezę firmową, piknik rodzinny lub inną uroczystość, z której chcesz mieć zdjęcia pamiątkowe. Zapraszamy do rezerwacji terminów. Ceny od 100 zł za wynajem w Pracowni i od 300 zł za wynajem z dojazdem. Rezerwacje i szczegóły pod nr  tel. 694 042 909.

Oferujemy:

• wynajem od 1 godziny.
  • różne tła do wyboru,
  • ciekawe rekwizyty,
  • spersonalizowaną ramkę,
  • możliwość wysłania na maila,
  • bezpłatny dojazd do 50 km od Bełchatowa.

Fotobudka daje możliwość utrwalenia wspomnień z automatycznym wydrukiem zdjęć.

Nasza oferta różni się od innych tym, że pomagamy przygotować oryginalną aranżację tła i rekwizytów, tak by zdjęcia były jedyne w swoim rodzaju. Nasze artystyczne pasje dają nam pole do kreatywnego działania, tak by każdy nasz klient był wyjątkowy i niezapomniany.

Uwaga: Standardowo w ciągu 1 godziny można wykonać ok 30 zdjęć w fotobudce. Jest to ważna informacja, zwłaszcza jeżeli planujemy imprezę dla większej liczby osób i nie wiemy na jak długo wynająć sprzęt.

Wynajmij fotobudkę w bełchatowskiej Pracowni Nitka, a otrzymasz drobny upominek. Fotobudka w oryginalny i wyjątkowy sposób upamiętni zdjęciami Twoich uczestników oraz samą imprezę!

Daj więcej radości i zabawy uczestnikom swojego przyjęcia!

Wynajmij fotobudkę w Bełchatowie!