Ludzie

10502148_10204343315488754_5722725290359177091_nAlicja Skrzypiec – jestem założycielką i Prezesem Zarządu Fundacji. Z wykształcenia jestem pedagogiem i trenerem. Ukończyłam studia pedagogiczne na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Pracowałam w szkołach, prywatnych  firmach i ngo. Ostatnio cały swój wolny czas poświęcam na dokształcanie się i poznawanie  świata organizacji pozarządowych.

Moim oczkiem w głowie jest rodzina: mąż oraz synowie Franek, Paweł i Tymoteusz.

Jestem pasjonatką rękodzieła artystycznego. Moim marzeniem jest wyprawa Camperem po Europie oraz podróż dookoła Świata.

Magdalena Szymczak – ukończyłam studia psychologiczne na Uniwersytecie Łódzkim oraz czteroletnią szkołę psychoterapii w podejściu integratywnym. Zawodowo jestem związana z Miejskim Centrum Zdrowia Publicznego w Łodzi oraz Fundacją Subvenio. Prowadzę psychoterapię indywidualną osób dorosłych. Pracuję pod stałą superwizją certyfikowanego superwizora. Prowadzę grupy wsparcia, grupy rozwojowe oraz warsztaty z zakresu profilaktyki zdrowia. Jestem współautorką programów profilaktycznych.